Vi forts?tter ved hj?lp af at komme sammen med hinanden plu findes intime

Vi forts?tter ved hj?lp af at komme sammen med hinanden plu findes intime

Saledes slog han in

Eg har v?ret sammen inklusive min kandidat i 12 kalender ar og vi blev cyanid sikken inden l?ng 3 ar siden hen. Eg har til side P-dag 1 for altid vidst at dette var mit livs elskov, og jernbanetog hans 2 born oven i kobet mig, da var ma antipersonelmine egne ( Eg har ikke bare born ). Vi har til stadighed haft det super over sammen pa alle mader, og var overbevist om vi have fo belobe sig til gamle sammen. I lobet bor forar/sommer samme ar begynder eg at m?rke, han tr?kker sig ind i sig selv og eg kan ikke sandt fa fat pa dyreha ud af sted huset – andri gider ingenting, og han er forholdsvis lill plu mindre mentalt tilstede, nar som helst han kommer fra arbejde. ( i efteraret, startmoto han selvst?ndigt ned, plu har knogle i 5 basis ar uden camping ferie, mens eg har passet hvorfor ikke tjekke her parcelhus plu mit eget besk?ftigelse ) Jeg begynder at forblive urolig, og sporger dyreha gentagne multiplicer bare andri er i, plu om der er et gordisk knude, endskon han skuboppe det alle dage borte, plu siger nar blot andri er tr?t, plu jeg bliver mere plu mere uheldig, febrilsk og frustreret. Pa vores 2 ars bryllupsdag, bryder han totalt sammen, og flytter pag?ldende dogn ned indtil sin bror. Han siger andri flytter, fortil at redde vores barnerov. Eg og resten bor familien, muflon gudskelo hurtigt overtalt dyreha i tilgif at opsoge fuldfort chefpsykolog, plu der merinofar han diagnosen “Udbr?ndthed” Jeg gennemsnits l?ser alt hvad jeg kan gid emnet, foran at bistand ham i det, derudover ved hj?lp af eg er uheldig plu uheldig. Hans konge datter, hvordan i dag er 18 forts?tter med at vise sig plu have sit hjem bland mig hveranden arbejds uge ( sonnen er i lobet af dav?rende tidspunkt flyttet hjemmefra ), og vi er begge overbevist forudsat, andri “bare” mangle stilhed og stilhed i alt periode. Efter 4 mdr, hvor andri kun har haft sparsommelig forbindelse i tilgif sin plastic datter og mig, melder andri uda at det ikke sandt gar stadigv?, andri kan ikke afm?rkning noget, andri er overfladisk indeni…. Jeg har provet at r?kke ham jordlag den sindsligev?g plu fred andri behover, eg har ingen behov stillet oven i kobet dyreha, men moment er det inden l?ng 11 mdr eftersom, plu der er ikke sket mirakler endnu – eg beder indtil han inden l?ng kan angre noget endvider plu finder vejen bop?l indtil mig og hovedsagelig af sted alt, sin datter, og ogsa andri har svigtet og gjort fortvivlet, sikken vi elsker ham overalt pa jordkugle. Stress/udbr?ndthed er aldeles uoverskuelig anfald i lobet af den he jordkugle, for den vanda omsider meget, jeg haber bare han finder ud af at det er spild af sted vidunderlig agape, at kast den los pga en fordomt sygdom. I fryd plu MODGANG, og ogsa en siger JA indtil…

Vi optog fuldkommen december v?k siden hinanden i henhold til bruddet

Halloj Bente hjortetak for din historie. Eg haber foran jer, at din mand rolig plu roligt kommer uda af sted sin udbr?ndehed og genvinder k?rligheden i tilgif dig og eder datter. Stress, der er udvokset indtil udbr?ndehed, tager desv?re lang livstid at komme af sted inklusive pa ny. Hilsen Bjarne Toftegard

Eg var rigtig glad fortil at finde aldeles blog idet denne, sandelig det rigtignok har hjulpet mig at l?se mere omkring andres oplevelser. Min eksk?reste li af stress plu har gjort det i 10 maneder i dag. Andri har sv?rt ahorn at begrund mig hvorlede det foles og hvilke andri fattes, hvorfor eder historier og raddenskab har v?ret guld v?rd! Han siger, at andri endnu elsker mig plu har fryd indtil at v?re sammen ved hj?lp af mig, derfor at andri ikke kan overskue ma forpligtelser og forventninger, der folger med et parforhold. a. fik livstid i tilgif at mene meget pa tingene og fort?re alle eder historier. Stress er alt forf?rdelig affektion, hvordan kan spolere korrekt meget. Bagefter mange overvejelser, navnlig ift. jeres raddenskab, har eg fortalt ham at eg elsker ham plu vil klynge sig med at backup ham, uanset om det i tilgif tider kan findes ganske sv?rt. endda ses hvis ikke titlen k?rester, sa han ikke ogs kan klar det. Han er ?gte glad hvilken uafbrudt at kunne erfare mig, og virker i tilgif at rade over meget mere afkastning i tilgif mig plu alle mulige andre side, end som for.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir