Derik Dernek 10.Olağan Genel Kurulu

Derik Kültür ve Dayanışma Derneğinin 10.Olağan Genel Kurul 19 nisan 2015 Dernek binamızda yapıldı.Derik Belediye EşBaşkanı Sebahat ÇETİNKAYA ve Başkan Yarımcısı Murat Özçalışır,Sivil toplumu örgütleri, demokratik kitle örgütleri ve siyasi parti temsilcilerinin konuk olarak katıldığı genel kurulumuz saygı duruşuyla başladı. Dernek Başkanımız Seyfettin AKTAŞ açış konuşmasını yaptı. Önergelerin sunulduğu ve konuşmaların yapıldığı ve delegenin oy kullandığı genel kurulumuz coşkulu bir havada geçti.

Yeni dönem Yönetim kurulu üyeliğine;

Abdulkadir ÖZTEMEL, Seyfettin AKTAŞ,  Sedat GÜNGÖRÜR,

Mehmet KENDİBİLİR, Ziver YAŞAR, Şerif ERTEKİN, Abdo YILMAZ,

Şeyhmus EROL, Atranik YONTAN, M.Emin EKTİREN, Mustafa SEYİTHAN,

Rodi MERCAN, Evin ÇETİNKAYA, Seyithan EKTİREN, Sellahattin IŞIKKIRIK seçildi.